About Warmtepompen

De hybride warmtepomp werkt samen satisfied een bestaande CV-ketel en verbruikt geen fossiele brandstoffen en verlaagt immediate de CO₂-uitstoot. Wanneer het buiten te koud is om de warmte te leveren of er extra heat drinking water nodig is, springt de CV-ketel bij.  

Hybride warmtepompen gaan een belangrijke rol spelen in de energietransitie van de bestaande bouw. Iedereen omzetten naar ‘all-electric’ is op dit instant niet mogelijk en levert problemen op in de energievoorziening.

Een hybride warmtepomp gebruikt de warmte uit de lucht en kan verwarmen, koelen en warm drinking water leveren.

Advies bij aankoop Maak gebruik van de ATAG Comfortkiezer en we geven je advies in excess of duurzame verwarmingsproducten die bij jouw situatie passen.

Warmtepompen maken gebruik van de gratis energie uit de omgeving: uit de lucht, uit de bodem en uit het grondwater.

Bij de ontwikkeling van de ATAG Energion M serie is er veel aandacht besteed aan het zoveel wegnemen van geluid. Dit heeft geresulteerd in het feit dat de Energion M de stilste in zijn klasse is.

Wat we morgen weten, weten we vandaag nog niet. De energietransitie staat geen dag stil. Welke aanvullende alternatieven het daglicht zien is toekomstmuziek.

Op dit instant wordt gekozen voor een hybride warmtepomp, vooral in de renovatiemarkt of als ‘tussentoepassing’ in de bestaande bouw om zo geleidelijk afscheid te nemen van het fossiele aardgas.

Een all - electric warmtepomp maakt gebruik van warmte uit de lucht en kan verwarmen, warm h2o leveren en (optioneel) koelen. Er is géén aardgasaansluiting meer nodig. Deze oplossingen zijn zeer geschikt voor nieuwbouw en grondige renovatie.

Met een ATAG warmtepomp loopt de gasmeter stukken minder really hard op of is er helemaal geen sprake meer van een gasrekening. Kies voor jouw meest duurzame oplossing.

Ook andere vormen van energie zoals ‘ability to gas’ en waterstof behoren tot de mogelijkheden en worden niet uitgesloten.

De warmtepompen van ATAG zijn een logische stap naar duurzaam verwarmen. Energiezuinig verwarmen, koelen en heat h2o achieved én zonder fuel fulfilled behoud van comfort and ease.

De warmtepomp is bij veel toepassingen belangrijk en een goed alternatief Warmtepompen voor je huidige verwarmingstoestel. De warmtepomp gebruikt stroom. Hierdoor daalt je CO₂-uitstoot voor verwarming tussen de 40-sixty procent.

Hiervoor heeft het bestaande elektriciteitsnetwerk te weinig capaciteit. Daarnaast zijn ook vele woningen niet geschikt om volledig ‘all-electric powered’ te gaan.

Duurzame energie binnen het bereik van iedereen is combinatie mogelijk fulfilled zonlichtsystemen en warmtepompen. Bijvoorbeeld een combinatie van CV-ketel en ‘zon’ achieved laag temperatuur verwarming naar een warmtepomp, al dan niet hybride.

Geheel volgens jouw wensen verkrijgbaar in varied samenstellingen verdeeld in All-Electric powered en hybride. Ontdek ons assortiment en kies jouw meest duurzame oplossing

Wij gebruiken cookies om de Web site optimaal te laten functioneren en om in te spelen op de informatiebehoefte van onze bezoekers. Door gebruik te maken van onze Web-site stemt u in achieved het plaatsen van cookies. Lees meer hierover in onze privacyverklaring.

Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem, uit de lucht of uit grondwater en zet deze om in energie. Ze zijn er in allerlei soorten en maten voor verschillende budgetten en huizen. Een warmtepomp kan een CV-ketel alleen volledig vervangen als jouw huis op en best geïsoleerd is.

Variërend van hybride systemen tot lucht-drinking water warmtepompen met geïntegreerde boilers voor warm h2o. Als stilste in zijn klasse de ideale duurzame oplossing voor elke leefomgeving.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *